Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупена пружина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупена пружина

Здравейте колеги! Моля за мнение по един проблем. Днес сутринта си изкарвам колата, карам 6, 7 км. и спирам. Нищо необичайно. Връщам се след малко и на стелката на пода на шофьорското място счупена пружина и лостче с пластмасова перчатка. Прибрах се нормално, всичко си работи, не намерих от къде е.
    Въпрос: От къде е това и мога ли да карам така поне утре, защото се налага!
    П.С. Алфа 156 е модела 2004 година
    Attached Files

Провери ли някъде под волана не се ли вижда място на което да пасне? Гледам, че има грес по пружината. Перчатката има ли счупено(скъсано) на върха?
    Last edited by Omni; d.m.y г., 14:59.
    ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Служи да връща педала на съединителя-и е важна част от него-без нея може да ти потъне педала или да се появи много свободен ход!
      Last edited by RUSEV-BGR; d.m.y г., 16:57.

Comment

Не, перчатката няма счупено, само пружината е счупена...

Мдааа...
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58055
        Last edited by jethro; d.m.y г., 17:55.

Comment

А при 147 1.9 JTD има ли го този механизъм? Може ли педала на съединителя при сменена горна помпа да дърпа въздух ако го няма този механизъм и да потъва?

Comment

след като ми се счупи същата пружина съм карала около година без нея, без да ми потъва педала
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Та въпросната пружина отново е фира, явно не изкарват много. Някой от продаващите части колеги с предложение за въпросната пружина на разумна цена?

Comment

Първоначално публикувано от jethro Покажи съобщение
                Та въпросната пружина отново е фира, явно не изкарват много. Някой от продаващите части колеги с предложение за въпросната пружина на разумна цена?
                6 години без тази пружина съм

Comment

Working...
                X